Post by enlabnasimpsal on Mar 16, 2022 19:37:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Game of Warriors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Game of Warriors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode za številne kovance ▞▞▞
▞▞▞ Game of Warriors 2022 version ▞▞▞
Game of Warriors 策略 lvkx
Uuuu
Zabavna igra. Malo se ponavlja, vendar še nisem izgubil zanimanja. Oglasi so neobvezni in imajo dejansko korist, tako da je to VELIK plus.
Odlična igra, vendar je ponovno nalaganje zelo počasno, ko jo popravite, jo bo ocenilo s petimi zvezdicami
neizogibno je izgubiti nekaj napredka v igri po uravnoteženju itd. Ne bom imel nič proti, če izgubim zlato ali exp, vendar je treba splošne točke spretnosti nadomestiti. nekatere moje spretnosti so skoraj omejene na 50 točk pred posodobitvijo in nenadoma se zgornja meja zmanjša na 25. V glavnem se osredotočam na te spretnosti, skoraj nič drugega pa se ne poveča. ob pogledu na mojo raven in količino točk, ki sem jih zdaj porabil, me je malo bolelo ...
Game of Warriors Strategi lkbk
Poceni reskin mnogih podobnih iger, tukaj ni nič edinstvenega
Zelo zabavna in prijetna igra, vendar grafika ni neverjetna. Tudi zelo podoben Grow Empire: Rome.
Nemo Italian חינוך opr
Ta igra je bila sprva zabavna, a po nadgradnji vseh vojakov in pridobitvi vseh kolonij je postala dolgočasna.
Game of Warriors אסטרטגיה nce
dobra zanimiva igra
dobra igra, vendar počasi. Moral bi pustiti igralcu, da prikliče 1 enoto za 1 enoto, tako kot sovražnik. Tower ne naredi ničesar. popolnoma nesmiselno.
Game of Warriors ስልት rwj
Zelo ti popistri misli
Dobra igra, vendar sem dosegel val 142 in se je dramatično upočasnil, premalo zasluženega zlata na val Razen tega, odličen koncept
Game of Warriors Strategiya zne
Všeč mi je ta vrsta igre, vendar je ta igra neposredna kopija rasti imperija rim kot ateist spremeni besedilo na odru vadnic, vendar sem kljub temu še vedno užival v igranju in bom igral še naprej
Kullllllllll
ni tako dobra igra. Nadzor ni bil preprost. In oglaševalec je bil moteč. Izboljšate lahko nadzor igre in grafiko. Zaradi te igre se telefon obesi
Dolgočasen NE VEM UPORABLJATI POITIONS, toliko boljših različic te igre je končana, igra je končana, nato se prijavim v I pad in dobim obvestilo, da je bila aplikacija znova zagnana, nato pa grem na igro bojevnikov in ves moj napredek je bil izbrisano.
Igra bi morala biti umaknjena iz trgovine Play, ne deluje tako, kot bi morala. Nobena banka ne onemogoča igranja, tako daleč pridete do točke, da morate igro odložiti, ker ne morete več nadgraditi.
Dobra igra, dobra lastnost, vendar bi bilo več igralcev bolje, zato razmislite o tem, da bo več igralcev privlačno
Tako slaba igra. Zmagate tako, da ne naredite skoraj nič, ali počakate dneve, da postanete dovolj močni za zmago. Ni strategije, ni vključenih veščin, ni vključenosti. Ne bi mi mogel plačati za igranje te igre.
Zabavno malo časa zanič. Vendar pa je potrebna razširitev, vse je nadgradnje maksimalno in zemljevid je končan. 5 zvezdic, če posodobitev daje nekaj več ciljev ali morda način igralec proti igralcu.
Preprosto in precej zabavno.
Zabava za brezplačno igro. Samo ena ura. Zdi se, da je napredovanje enote dokaj počasen proces, vendar bo morda tako dlje zabavno.
Ta igra je popoln iztrgan iz igre grow empire Rome s sh*ty grafiko in sh*ty igro
Precej dobra igra. Ima zelo malo dodatkov in lahko postanem zasvojen.
No igra je dobra, vendar nimate veliko ozemelj za osvojitev........ Povečati morate raven vojakov in vrsto vojakov ter oblikovati več ozemelj za osvojitev
To je tako intenzivno, da mi je všeč, da igram kot druge igre, ki sem jih igral pred to igro, boš lahko pomislil, kaj je tvoja naslednja poteza za zmago v vsaki bitki in mislim, da bi moralo biti bolje, če imaš boljše izkušnje v Druga podobna igra, zato morate tudi vi, da branite svojo kolonijo v napadalcih in če ste napadalci, morate pridobiti močnejše zaveznike in zmagali ste na vsaki tekmi, tako da ste tisti, ki odločate to v igri pridi in se nam pridruži tudi ti
Res res dolgočasno. Denar, ki ga zaslužite na stopnjo, se v resnici ne dvigne, tako da dobite približno 3k s stopnje 100 na raven 200, nadgradnje pa pridejo zelo počasi, ko potrebujete približno 150k za 1/3 nadgradnje enote. In za 5$ dobiš približno 25k .... Za 20$ dobiš približno 300k, ampak to je 1/3 nadgradnje
Najslabša igra. Sloni in oven so skrajno nepošteni. Velik capault slonom ne more storiti ničesar. Zelo težko. Naredite banko brez povezave in zmanjšajte stroške nadgradnje vojakov. Ta igra je igra odpadkov vseh časov!!! Preizkusite samo mod apk te igre, da boste srečni.
Igra je prijetna, vendar se že po nekaj dneh ugotovim, da se samo vsakodnevno prijavljam, da dobim zlato za napredovanje svojih čet ali gradu in potem zares ne igram.
Odpravite težavo s povezavo z igro. nadgradnja. poglejte komentarje z 1 zvezdico, očitno je ta "popravek" že dolgo rečeno. zdi se, da podjetje plača ocene nedokončane igre
V reklami so poskrbeli, da je bilo videti bolje, zelo dolgočasno so pošiljali val moških in jih gledali, kako ubijajo prihajajoče sovražnike.
OMG, to je takšna kopija Growth Empire. Ne svetujem vam, da to igrate, če mislite, da je grow Empire, vendar če vam je všeč rast Empire, bi morali dobiti to aplikacijo. Vse je enako.
To je bilo nadležno, ker je šlo za kopijo druge igre, v kateri tudi nisem dal prednosti samo za to eno zvezdo. To bi bila visoka ocena, ker sem bil k temu zvabljen zaradi igre, ki sem jo iskal. To bi morali spremeniti tako, da bo videti kot igra, tako da se bodo ljudje, ki jih zanima, šli nanjo, drugi, kot sem jaz, ki vam dajo slabo oceno, pa ne.
Dostojna igra s preprostimi kontrolami.
Zelo uredu igra
Zaenkrat zelo zabavno. Ne zdi se preveč zmečkan in rad izboljšujem svojo bazo in vojake. Zabavna majhna igra, ki jo lahko preživite 15 minut za igranje nekajkrat na dan.
Hvala za odgovor, grafika je drugačna od tiste, ki jo boste srečali po telefonu, in je zelo težko, poskusil sem uporabiti lucky patcher, da bi jo goljufal, vendar ni delovalo, ves trud zaman.
Kot vsaka druga igra tega žanra, nič novega .. sploh .. je napaka, razdaljna enota ima 0 škode. Obstaja tudi čudna napaka s konjenico, iz nekega razloga v boju, po enem zadetku izgubijo približno 90% hp.. vsakič. HUD je najslabši, ga ne morem uporabiti, če se premika, drsi.. zakaj animacija? Njegova večerja je moteča pri napadih na mesta, okno za izbiro enot je zelo majhno, vidna je samo ena enota in če se pomikate, ni mogoče izbrati ničesar, dokler se okno ne ustavi. Škoda, da igra ne ponuja nič novega, malo nadgradi mesta .. samo nekaj .. osvojil vse, val 300 .. nima smisla več igrati .. samo narediš 2 klika in igra se sama igra. Igra ni tekoča, včasih zaostaja, je slabo optimizirana in kar se mi zdi res čudno, igra ima enake napake in neumnosti kot katera koli druga igra podobnega žanra .. POSODOBITEV: Dodali so novo možnost, napoj, vendar znižali nagrade iz kolesa bogastva, podaljšan čas s 4 ure na 24 ur, dohodek iz mest se je znižal .. približno 30%.
Igra je bila spodobna, dokler nisem dobil enake težave kot drugi. Piše, da banka potrebuje internet za delovanje in moj internet je v redu. Tako ali tako sem ga že precej naveličan, zato ga odstranim. Zdi se, da razvijalci bodisi ne poslušajo naših pritožb ali pa ne govorijo dobro angleško.
👍🤘👍
kul igra. mogoče tudi mimo, ne da bi pri tem porabili pravi denar....preprosta, a ne navadna grafika. enostavno razumljivo.... super👍 dobro opravljeno
Prijetna igra za obrambo stene. z minimalnim poudarkom na izravnavi zaradi obilice brezplačnih kovancev, ki so priloženi tudi temu pregledu.
To je odlična igra. To je osnovna igra za obrambo stolpa, ki ni pretirano zapletena, a še vedno zabavna. Boji so v majhnih delih, tako da če imate za igro le 20 minut, lahko še vedno opravite stvari. Seveda lahko izgubite tudi 2 uri precej enostavno. Verjetno bi morali prenesti to igro, razen če preprosto sovražite obrambo stolpa.
Enostavno, če je težavna nastavitev za mlajše generacije, da se ne razočarajo nad spletnimi nesrečami,... in ne porabite toliko časa s spletnimi nakupi ali brez njih, da bi še naprej gradili ali vzpostavljali igranje telefonske aplikacije ali videoigre z goljufi od koder koli ali kakor koli. si privoščijo goljufanje
Zelo zanimivo in tudi preizkuša vašo inteligenco... To je igra, ki bi jo morali igrati vsi
Je to vse? To igro sem igral že več kot mesec dni in potem, ko sem imel vse vojake, grad in orožje na maksimumu, zato vedno znova branite svoj grad pred istim sovražnikom. Verjamem, da sem dosegel val 800 in sovražnik so isti volkovi od 1. vala. Tudi jaz sem osvojil ves otok do številke 99 in to je to? Nič novega. Postaja dolgočasno! Kmalu bo treba posodobiti.
Zaenkrat mi je igra všeč, edina pritožba je, da nenehno govori, da ni internetne povezave. Moj wifi je vklopljen in moji mobilni podatki. Vse ostalo deluje z internetom, razen te igre.
Grafika je v redu, vendar je ta igra zelo zabavna! Zelo dober ubijalec časa, če nimaš kaj početi. Igrate lahko tudi brez povezave! Priporočam ljudem, ki nimajo kaj drugega s svojim časom.